Varukorg

Antal Produktnamn á pris
Summa 0 kr
Gå vidare till kassan för att ändra antal
Gå till kassan
Fortsätt handla

Omberg Sydamerikansk inbyggnadsgrill (Asado Gaucho 1200)

Traditionell sydamerikansk grill

Brassero, höj/ sänkbart V-galler. Grillyta 105 x 43 cm

Fri frakt

Finns i lager

Finns i lager, uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Finns i centrallager

Finns i centrallager, uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Inkommer

Finns ej i lager för stunden, men inkommer inom kort. Kontakta oss för mer info - info@hemmashoppen.se

Beställningsvara

Produkten finns inte i vårt lager men är beställningsbar. Kontakta oss för mer info - info@hemmashoppen.se

Finns ej i lager

Kontakta oss för mer info - info@hemmashoppen.se

Ingen status

Kontakta oss för mer info - info@hemmashoppen.se

26,990:-

Asado a la parilla / Asado Grill

Asado Gaucho 1200 Inbyggnad är en sydamerikansk inspirerad grill, där man eldar ved vid sidan i "Side Braseron" som sedan blir till kol som du använder för att grilla din mat. I en typisk asado så grillar man mycket kött, därför är dessa grillar utrustade med mycket yta för att täcka det behovet.

Asado grillning är störst i sydamerika d.v.s. Argentina, Uruguay, Paraguay, Chile och i dem sydliga delarna av Brasilien.

Asado Gaucho 1200 Inbyggnad

Med denna enorma inbyggnads modell så får du skapa din egna grund för hur du vill att din utomhus miljö ska se ut, medans asado grillen erbjuder hårdvaran. Grillen är tillverkad i rostfritt stål rakt igenom, den kommer med förutsättningen att höja och sänka galler nivån utifrån det sättet man vill tillaga sin mat. Grillgallerna är V-formade för att enkelt samla upp fetterna som sedan rinner ner till behållarna. I en traditionell asado så vill man inte att fettet ska droppa ner i kolet, därför är gallerna V-formade, men det är endast deras preferens.

Tillagning

Asado betyder "att grilla" eller grillfest på spanska och kan enkelt jämföras med amerikanska "barbeque". Asado kommer från Sydamerika, i synnerhet Argentina och Asado handlar om att tillaga mat över öppen eld och inte minst ett sätt att umgås med familj och vänner över en bit mat. Det är oftast kött som är i fokus och man tillagar ofta köttet i lägre temperaturer över en längre tid för att få ut mer smak. Man använder sig av ved eller kol.

Här finns det oftast två metoder som används:

Al asador - att grilla ett helt djur över en eld på marken eller i en eldgrop
A la Parilla - Att grilla i en höj- och sänkbar sydamerikansk grill (Parilla) med en sektion (brassero) där kolen/ veden förbereds.

Ombergs Asado-serie är en typ av Parilla-grill med sitt höj- och sänkbara galler. Detta ger dig möjligheten att grilla både indirekt och direkt och du kan justera gallret närmare kolbädden för högre värme eller tvärtom för lägre värme. Denna grill kommer även med ett brassero så att du kan få igång en fin brasa innan du förflyttar ut kolen och gör en glödbädd.Med denna sydamerikanska variant på grill får du stora tillagningsmöjligheter. Dels har du en generös yta för mycket mat men du har också möjlighet att grilla med roterande spett, rotisserie som köps separat. Rejäla köttkrokar finns också som tillbehörför nya typer av tillagningssätt eller för att utöka grillyta ytterligare.

Inbyggnadsgrillar
Bredd
120 cm (inklusive side brassero 146cm) cm
Djup
61 (73cm inklusive veven) cm
Grillyta
Bredd
107,5 cm
Djup
43 cm

OBS! Videon nedanför är ej Asado Gaucho 1000 Inbyggnad, videon demonstrerar hur man går tillväga för att elda och grilla.

Det är samma metodik för att elda och grilla i grillen.

Typ av grill Ved

Använd gärna vår chat om du har frågar, då får du svar direkt om vi är online! Är vi offline lämnar du bara ett meddelande så mailar vi tillbaka så snart som möjligt!

Klicka här för att öppna chatten

Kontor i Stenungsund

 

Hitta hit

Snabb & enkel betalning

Tillsammans med Walley kan vi erbjuda kortbetalning, faktura eller delbetalning.

Fri frakt *

* Vid köp över 500 kr, annars fastpris 25 kr.

Chatta med oss

Chatten är stängd idag.